Vill du vara med och utveckla Skandinavisk teologisk högskola?

STH söker rektorsassistent 50%

Vill du vara med i ett pionjärteam som bygger en ny teologisk högskola? Har du administration i fingrarna, men älskar att jobba inom en starkvision och sugen på utveckling inom högskolans både inre och yttre arbete?

STH söker en ansvarsfull och självgående rektorsassistent. Som rektorsassistent ingår du i ett team av lärare och administratörer, där du, beroende på dina gåvor och erfarenheter, kan bidra med och utveckla det du är bäst på. Samtidigt är det viktigt att du vill och kan hugga i där det bäst behövs.

Arbetsuppgifter

I rollen som rektorsassistent ansvarar du för att vara administrativt stöd i en mängd olika processer. Du arbetar flexibelt utifrån de behov som uppkommer i en händelserik, spännande och ofta utmanande miljö och hanterar såväl snabba puckar som långsiktiga arbetsuppgifter. Som rektors högra hand är du spindeln i nätet i diverse projekt och har många olika kontaktytor såväl internt som externt. Du tycker om och kan kommunicera både i Sverige och i ett stort internationellt nätverk.

Omfattning: 50%

Basuppgifter att ansvara för är:

  • Hantering av kalender, mail, post, telefon och distribuering av information, agendor, kallelser etc.
  • Framtagande och koordinering av diverse underlag för såväl nordisk som internationell användning
  • Bokning och koordinering av resor och möten samt planering av interna och externa events
  • Utformning och sammanställning av presentationer och diverse rapporter
  • Research och administrativt stöd till rektor inom hans nyckelområden ackreditering, fundraising och pedagogisk utveckling
  • Allmän administration

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har en god stilistisk förmåga och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du har utmärkta kunskaper i Powerpoint, Word och Excel och är gärna innovativ och sugen på att lära dig mer.

Du har ett gott omdöme, en hög integritet och brinner för STH:s grundvärden bibeltro, väckelse och karismatiskt liv. Du är van att arbeta självständigt och proaktivt planera ditt eget arbete. Som person är du flexibel, noggrann, snabbtänkt och serviceinriktad. Du har en hög arbetskapacitet, skinn på näsan och är mån om att hålla hög kvalitet i arbetet du utför. Prestigelöshet, problemlösaranda och förmåga att hantera en stundtals stressig arbetsmiljö är också viktigt.

Känns det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande. Ansök genom att maila CV och kort beskrivning av dig själv, varför du är intresserad av och varför du tror jobbet skulle passa dig.

Sista ansökningsdag 2 oktober 2014

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Anders Gerdmar, anders.gerdmar@teol.se.