STH Företagspartner:

Bibliska principer för företag och ledarskap

Kristendomen är under attack och utbildningen av ledare och tydlig vägledning i teologiska och etiska frågor är av yttersta vikt. Skandinavisk teologisk högskola har en kallelse att utbilda morgondagens ledare.

STH har lång erfarenhet av ledarutveckling från Sibirien till Singapore – för att lyckas behöver vi ett bärarlag av församlingar och företag.

Nu vänder vi oss till företag med ett företagspaket som vi tror blir en win-win, företaget sponsar avdragsgillt med ett fast belopp per månad, kvartal eller år. I paketet ingår:

  • Deltagande i seminariedagar med både teologer, ledarskapsspecialister och framgångsrika företagare kring bibliska principer för ledarskap, etik i företaget, Gud och pengar, att vara ledd av Guds Ande  (värde 6.900 kr) – för medverkande se nedan.
  • Stående annons på denna hemsida.

Medverkande talare i seminariedagarna:

  • Professor Jan Inge Jenssen, Universitetet i Agder, Norge. Jan Inge är både erfaren företagare och professor i företagsekonomi med specialisering på entreprenörskap. Han är dessutom församlingsledare och ”församlingsdoktor”.
  • Jan Sturesson är internationell ordförande i ICCC som finns i 75 länder, med en unik karriär som rådgivare åt både globala företag och regeringar. Han har starka vittnesbörd om hur Gud hjälpt honom i hans arbete.
  • Marco Strömberg är grundare av och direktor för Focus Business School som idag framgångsrikt arbetar med utveckling av företagare på flera kontinenter.
  • Lennart Pedersen är grundare av Pedersen Partners med en lång karriär med olika chefspositioner inom läkemedelsindustrin. Han har tillsammans med Urban Gavelin skrivit boken Framgångsrik företagsamhet.
  • Per-Olof Eurell är VD i Anecta Translink AB, v ordf i Skandinavisk teologisk högskola och skriver och undervisar kring Gud, ekonomi och företagande.
  • Torbjörn Aronson är docent i kyrkohistoria och FD i statskunskap med lång erfarenhet av ledarskap, både i utbildningssektorn och politiken.
  • Anders Gerdmar är docent i Nya testamentets exegetik och grundare av och rektor för Skandinavisk teologisk högskola. Han har utbildat ledare sedan 1994.

Vill ni bli företagspartner?

Företagspartners kan stödja på olika nivåer.
 
  • Olika företag kan olika mycket. Vid paket från 9.900/månad finns speciallösningar i form av spännande kunskapsresor med STH:s teologer och ledarskapsspecialister. Våra standardpaket:

CA Connections
RevivaBio
Johan Wirsen AB - Värme som rör
Assero Ekonomikonsult AB