” Jag fick en nöd för Sverige”

-SommarCampus var mycket bra, god undervisning i gott sällskap av troende syskon är en glädje för själen! Det jag uppskattade mest var att min ande blev upplivad av att få spendera tid med härliga brinnande syskon i tron som bär samma vision som jag; att Herrens namn ska bli stort i Sverige!

Under första kvällen drabbades vi alla deltagare av en sådan nöd för Sverige och svensk kristenhet, det var många tårar som rann och många suckar som hördes. Detta blev för mig väldigt påtagligt och denna nöd för Sverige är något som jag fortfarande bär med mig.

John Horgby, 20 år. Baptistförsamlingen/ Equmeniakyrkan, Motala

 

Undervisningen om äkta omvändelse”

-Det var underbart. Härligt att vara tillsammans med syskon och doppas i Guds Ande. Något som berörde mig mycket var undervisningen om äkta omvändelse, att vara förkrossad inför Gud, för att få ett framgångsrikt kristet liv. Jag tycker att upplägget i församlingsledarutbildningen med teologi, mentorskap och campus är väldigt bra. I möten med goda förebilder som vi träffar genom till exempel SommarCampus får vi spendera tid tillsammans med de som gått före. Tjänstegåvor tränar tjänstegåvor.

Christina Bonnevier, 57 år. Pastor, Betaniaförsamlingen, Möklinta.

 

 

”Det är så viktigt med rätt ledarskap”

– Jag tar med mig många saker men något som talade speciellt till mig var undervisningen om hur vi kan vara en herde och ledare. För mig var det lite av en ögonöppnare om hur Bibeln ser på ledarskap. Hur viktigt det är att vi är ledare på rätt sätt. Förutom härlig undervisning var det en riktigt skön gemenskap där vi studenter kunde umgås och dra ifrån erfarna förkunnare.

 Fabrice Ahishakiye, 23 år, Livets Ord, Uppsala.

 

© 2014 Skandinavisk teologisk högskola
Top
Följ oss: Sök på sidan:

Kalender

X