FOTO: Rickard L Eriksson

Nu i januari-februari är det terminsstart och full aktivitet på Skandinavisk teologisk högskola. Vi hoppas att du kan ta dig tid att lyssna till dessa två män med kallelseinsikt!

31 januari: seminarium om Tanzanias missionshistoria
Tanzania har en spännande missionshistoria, med både svåra tider och stora segrar. I detta seminarium medverkar två experter, Carl-Erik Sahlberg, som är professor vid Mwika Bible College i Tanzania och missionär med mera och Klas Lundström som är docent och lektor vid Johannelunds teologiska högskola och mångårig missionär i Tanzania.

Program:
13.00–14.15 Professor Carl-Erik Sahlberg: Tanzanias missionshistoria
14.15–14.45 Kaffe i Skandinavisk teologisk högskolas lokaler, våning 2

14.45–16.00 Docent Klas Lundström, Johannelunds teologiska högskola: 80 års EFS-mission i Tanzania. Klas Lundström presenterar sin nya bok Mission i omvandling.

Plats: 
Kristallen, Axel Johanssons gata 6, Uppsala (buss 6), ingång A, samlingssalen på nedre botten.

16–17 februari: Den profetiska tjänsten med Buck Hudson
Idag ropar många: var är profeterna? Den profetiska tjänsten är avgörande för att Kristi kropp ska få höra vad Gud vill säga och få vision för framtiden.

Buck (David) Hudson är en erkänd profet som under många år har betjänat Kristi kropp internationellt och i Sverige. Vi är mycket glada att han kommer för att undervisa om den profetiska tjänsten.

Tider:
Fredag 08–17 med paus för kaffe och lunch
18.00 möte i Kristallen
Lördag: 8–13 med paus för kaffe

Plats:
Kristallen, Axel Johanssons gata 6, Uppsala (buss 6), ingång A, samlingssalen på nedre botten.

I samarbete med Bönehuset Uppsala har Buck Hudson också kvällsmöte i Nyby Servicehus, Leopoldsgatan 5, Uppsala på lördagen kl 18.00.

Välkomna!

© 2014 Skandinavisk teologisk högskola
Top
Följ oss: Sök på sidan:

Kalender

X